Zonguldak huzurevi fakiri Zonguldak huzurevi fakiri

Yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte çöp konteynerleri ve çevresinde oluşan sinek popülasyonunu ortadan kaldırmak amaçlanıyor

Zonguldak Belediyesi temizlim çalışmalarına ağırlık verdi bu çerçevede ilaçlama da yapılıyor. Bu konuda Zonguldak Belediyesi basın bürosundan yapılan açıklama şöyle:

“Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü işbirliğiyle şehir genelinde çöp konteynerleri ve çevresine yönelik kapsamlı bir ilaçlama çalışması gerçekleştiriyoruz.

Bu çalışma ile yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte çöp konteynerleri ve çevresinde oluşan sinek popülasyonunu ortadan kaldırmak ve vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşamasını hedefliyoruz. Ekiplerimiz, özel ilaçlama teknikleri kullanarak tüm şehir genelinde etkili bir çalışma yürütüyorlar. Bu sayede hem çevre temizliğini sağlıyor, hem de halk sağlığını tehdit edebilecek zararlılara karşı önlem alıyoruz.

Daha temiz bir Zonguldak için hep birlikte çalışıyoruz ve temiz, sağlıklı bir çevrede yaşamak için gayretlerimize devam ediyoruz.”

Kaynak: Bülten