Skandal Görüntülerle İlgili İnceleme Başlatıldı! Emniyet O Gençlerin Peşinde! Skandal Görüntülerle İlgili İnceleme Başlatıldı! Emniyet O Gençlerin Peşinde!

Damat, en mutlu gününde dehşeti yaşadı! 20 kişi damada saldırdı Damat, en mutlu gününde dehşeti yaşadı! 20 kişi damada saldırdı

(ÖZEL HABER) Zonguldak, kentte yaşanan skandallarla gündeme gelmeye devam ediyor.1 ay içerisinde aynı veteriner kliniğine gelen 2 köpeğe tecavüz edildiği iddiaları üzerinde duruluyor. 

Zonguldak havalimanı yolcu sayısıyla dikkat çekiyor Zonguldak havalimanı yolcu sayısıyla dikkat çekiyor

Zonguldak, son dönemde yaşanan skandallarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz bir ay içinde aynı veteriner kliniğinde yaşandığı iddia edilen vahim olaylar, kentte büyük bir infial yarattı. İddialara göre, bu süre zarfında kliniğe getirilen iki köpeğin cinsel istismara maruz kaldığı öne sürülüyor.

İddiaya göre, bazı kişiler tarafından bakımı yapılan bir köpekteki değişiklikler nedeniyle şahıslar köpeği veterinere götürdü. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda köpeğin tecavüze maruz kalmış olabileceği belirtildi. Görgü tanıkları ise köpeğin makatının normale oranla daha fazla geniş olduğunu ve bu nedenle tedirginlik duyarak veterinere götürüldüğünü ifade ettiler.

Manav, sesinden rahatsız olduğu 10 yaşındaki çocuğu öldürdü Manav, sesinden rahatsız olduğu 10 yaşındaki çocuğu öldürdü

Kan donduran olay: Babasını öldürdü, annesini ağır yaraladı Kan donduran olay: Babasını öldürdü, annesini ağır yaraladı

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma