Zonguldak’ta yaşanan 12 yaşındaki kız çocuğunun 15 yaşındaki erkek çocuğu tarafından cinsel istismara maruz kalması ile ilgili detaylar belli oldu. 
Zonguldak merkeze bağlı Mithatpaşa Mahallesi Rüzgarlı Caddesi mevkisinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Henüz 12 yaşındaki kız çocuğu Y.S, kısa bir süredir görüştüğü 15 yaşındaki K.K.’nın cinsel istismarına maruz kaldı. 
Yaklaşık 1 aydır görüştükleri öne sürülen iki çocuğun birliktelik yaşadıkları ve bu durumu mesajlaşarak da konuştukları öğrenildi. İki çocuk arasında geçen mesajlaşmalarda yazılanlar “Yok artık” dedirtti. Çocukların cinsellik üzerine konuştukları ve K.K.’nın cinsel uzvuna ilginç benzetmeler yaptığı bilgisi edinildi. Mesajlarda K.K.’nın kıza sürekli birliktelik yaşamak istediğini söylemesi ve ima etmesi de dikkatlerden kaçmadı. 
Öte yandan, edinilen bilgiye göre olayın annenin dikkati üzerine ortaya çıktığı öğrenildi. Olayın ortaya çıkacağını anlayan K.K., Y.S.’nin yanına giderek telefonu kırdı ve mesajların ortaya çıkmasını engellemeye çalıştı. Aile yakınlarının durumdan şüphelenerek telefonu yaptırmasının ardından iki çocuğun mesajlarına erişildi. Gördükleri mesajlar karşısında şok olan aile, durumu polis ekiplerine haber verdi.
Çocuk polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. 
Ayrıca, olayların olduğu sırada 12 yaşındaki kız çocuğunun evde uyuduğu öğrenildi.
Y.S.’nin annesinin durumu ise içler acıttı. Anne, “Kızımı koruyamadım” diyerek gözyaşlarına boğuldu. 
Ayrıca Y.S.’nin bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. 

Zonguldak Olay 2024 3

Zonguldak Olay 2024 2

Tezgahlarda ballık bollaştı çeşit arttı Tezgahlarda ballık bollaştı çeşit arttı

Zonguldak Olay 2024 1

Zonguldak Olay 2024 4

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma