Zonguldak-Ankara karayolu üzerinde bulunan Beycuma Yolu’nun Karaman mevkisindeki kavşak, trafik levhaları ve ışıklarının yetersizliği nedeniyle ciddi bir tehlike oluşturuyor. Her yönden gelen sürücüler, yeterli uyarı sistemlerinin bulunmadığı bu kavşakta sıklıkla ölümle burun buruna geliyor.
Daha önce birçok kez kazanın gerçekleştiği kavşak için gerekli önlemlerin alınmaması da vatandaşların tepkisine neden oluyor. 
Vatandaşlar, bu tehlikeli durumla ilgili endişelerini dile getirerek yetkilileri göreve çağırdı. Bir vatandaş, “Ankara yönünden Zonguldak’a seyreden araçlar, Beycuma'dan Zonguldak'a hareket eden araçlarla çarpışmamak için tamamen şansa ve sürücülerin dikkatine güvenmek zorunda kalıyor. Bu kavşağın tehlikelerini bilmeyen ya da görmezden gelen yöneticilere, idarecilere ve mülki amirlere bu durumu tekrar hatırlatmak vatandaşlık görevimizdir. Tüm Zonguldak yazılı ve görsel medyasının bu kavşağa gelerek, gerçeği kendi gözleriyle görüp, ilgilileri uyarmalarını rica ediyoruz. Bu bir insanlık görevidir.” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar ayrıca, daha önce defalarca uyarı yazıları ve görüntülü krokiler yayınladıklarını belirterek, “Dün de benim tanık olduğum bir kaza başlangıcı, Allah’ın yardımıyla büyük bir felaketten kıl payı kurtuldu. Sayın yetkililer, sayın Zonguldak Valisi, acil olarak bu kavşağa bir ışıklı sistem kurulmasını sağlayın. Burada olabilecek bir ölümcül kaza, sizleri vebalden kurtaramayacaktır.” şeklinde konuştu.

Beycuma Kavşak (5)

Beycuma Kavşak (1)

Beycuma Kavşak (3)

Bunun adı soygun! Bunun adı soygun!

Beycuma Kavşak (4)

Beycuma Kavşak (2)

Muhabir: Handan Alataş