Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nce Devrek ve Ereğli İlçelerinde narkotik operasyonu gerçekleştirildi. Devrek ilçesinde E.B. ve T.S.M., Ereğli ilçesinde ise E.K. ve T.R.Ç. isimli toplam 4 şüpheli yakalandı.
Gerçekleştirilen perasyonda; Ölümcül etkiye sahip 1 kilo 26 gram Kokain, 2 gram Sentetik Kannabinoid maddeleri ile 2 bin 500 TL para ele geçirildi.
“Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak” suçundan gözaltına alınarak adli işlemleri akabinde E.B., T.S.M. ve E.K. isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyetten yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için uyuşturucu veya uyarıcı madde satan ve kullanan şahıslara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.” denildi.