MHP'de istifa furyası devam ediyor; Bir ilçe başkanı daha istifa etti MHP'de istifa furyası devam ediyor; Bir ilçe başkanı daha istifa etti

Zonguldak sahilinde iğrenç olay! Herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiler Zonguldak sahilinde iğrenç olay! Herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiler

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Cuma günü (bugün) saat 08.00’den itibaren İşçi Anıtı- Gazipaşa Caddesi-Kadırga Caddesi-Yayla Kavşağı ile Stat Kavşağı-Gümrük Kavşağı-Valilik binası arası yol güzergahı tören bitimine kadar araç trafiğine kapatılacak.

Alınan bilgiye göre, bu güzergahlardan Tepebaşı Mahallesi istikametinden Gazipaşa Caddesi istikametini kullanacak sürücülerin Uzunkum Köprülü Kavşak’dan Kilimli Tünelleri istikametini, Gazipaşa Caddesinden Tepebaşı Mahallesi istikametini kullanacak sürücülerin Hayribey Sokak istikameti ile Bülent Ecevit Caddesi üzerinden Kilimli Tünellerini alternatif güzergâh olarak kullanmaları gerekmekte.

Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamada, “Sürücülerimizin mağduriyet yaşamamaları adına hassasiyet göstererek, önemle duyarlı olunması ve 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları süresince işaret ve işaretçilere uyulması hususları kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi. 

Kaynak: Bülten