İkinci Amatör Küme’de, 2023-2024 sezonunun 3’üncü haftası geride kaldı. Merkez, Ereğli, Çaycuma ve Kilimli gruplarında oynanan maçlar sonunda puantaj tablosu yeniden şekillenirken, Maden İşçileri Topbaşıspor, Ereğli Karadenizspor, Karamusaspor ve 9’ar puana sahip Cumayanı Gençlikspor ile 1982 Kurtgücüspor haftayı zirvede tamamladı.

3’üncü haftada 4 grupta 13 maçın 11’i oynandı. Güvenlikgücüspor, Tepebaşıspor, Ereğli Karadenizspor, Cumaspor, Akıncılar 67 Spor, Neyren Gökçelerspor, Çaycuma Yakaspor, Pehlivanlarspor ve Muslu Belediyespor kazanan takımlar oldu.

1848 Siyah İncispor-Maden İşçileri Topbaşıspor (1-1) ve Karamusaspor-Çaycumagücü (1-1) maçlarında skor eşitliği bozulmadı.

Kilimli grubunda Kilimli 202 Gençlikspor-1982 Kurtgücüspor ve Cumayanı Gençlikspor-Türkalispor maçları, Kurtgücüspor ile Türkalispor’un maça çıkmaması üzerine oynanmadı. Bu maçlar, Cumayanı Gençlikspor ve 1982 Kurtgücüspor’un 3-0 hükmen galibiyetiyle sonuçlandı.

Bu sezon bir hayli gollü geçen İkinci Amatör Küme’de, bu hafta futbolseverler 54 gol gördü. Bu gollerden 16’sı Merkez grubunda 22’si Ereğli grubunda, 14’ü Çaycuma grubunda, 2’si Kilimli grubunda kaydedildi.

10 golün atıldığı ve 90 dakika sonunda Cumaspor’un Alaplıgücü’nü 7-3 yendiği karşılaşma haftanın en gollü maçı oldu. Bu maçı, 9 gollü Çaycuma Yakaspor-Nebioğlu Gençlikspor (8-1) ve 8 gollü Tepebaşıspor-Kozlu Taşkömürüspor (6-2) maçı izledi. Futbolseverler sadece bu 3 maçta 27 gol gördü.

KİM LİDER, KİM TAKİPÇİ?

3'üncü hafta sonunda gruplarda puan tablosu yeniden oluştu. Merkez grubunda 7 puana sahip Kozlu Maden İşçileri Topbaşıspor lider unvana sahip. Kozlu ekibinin ardından 4’er puanla Tepebaşıspor ile Kozlu Taşkömürüspor geliyor.

Ereğli grubunda 3’te 3 yapan Ereğli Karadenizspor liderliğin sahibi. Liderin ardından 7 puanla Neyren Gökçelerspor gelirken, 6’şar puana sahip Cumaspor, Karadeniz Ereğlispor ve Akıncılar 67 Spor peş peşe sıralanıyor.

Çaycuma grubunda liderlik 7 puanla Karamusaspor’a ait. Karamuspor’u 6’şar puanla Çaycuma Yakaspor ile Pehlivanlarspor izliyor.

Kilimli grubunda 3’te 3’lük galibiyet serisi yapan  Cumayanı Gençlikspor ile 1982 Kurtgücüspor zirve ortağı. 9’ar puanla zirveyi paylaşan iki takımı, 6 puanla Muslu Belediyespor takip ediyor.

Gruplarda toplu sonuçlar ve haftanın maçları şöyle:

MERKEZ GRUBU

TOPLU SONUÇLAR

Güvenlikgücüspor-Gökelspor: 4-2

1848 Siyah İncispor-Maden İşçileri Topbaşıspor: 1-1

Tepebaşıspor-Kozlu Taşkömürüspor: 6-2

Çaydamarspor (BAY)

4. HAFTANIN MAÇLARI

Çaydamarspor-Güvenlikgücüspor

Maden İşçileri Topbaşıspor-Tepebaşıspor

Gökelspor-1848 Siyah İncispor

Kozlu Taşkömürüspor (BAY)

EREĞLİ GRUBU

TOPLU SONUÇLAR

Ereğli Karadenizspor-Ereğli Esnafspor: 4-0

Neyren Gökçelerspor-Karadeniz Ereğlispor: 2-1

Cumaspor-Alaplıgücü: 7-3

Karadeniz Ereğli Göztepe-Akıncılar 67 Spor: 2-3

4. HAFTANIN MAÇLARI

Ereğli Esnafspor-Karadeniz Ereğli Göztepe

Karadeniz Ereğlispor-Ereğli Karadenizspor

Alaplıgücü-Neyren Gökçelerspor

Akıncılar 67 Spor-Cumaspor

ÇAYCUMA GRUBU

TOPLU SONUÇLAR

Çaycuma Yakaspor-Nebioğlu Gençlikspor: 8-1

Hacılarspor-Pehlivanlarspor: 0-3

Karamusaspor-Çaycumagücü: 1-1

Çaycuma Yeşilvadispor (BAY)

4. HAFTANIN MAÇLARI

Çaycuma Yeşilvadispor-Karamusaspor

Nebioğlu Gençlikspor-Hacılarspor

Çaycumagücü-Çaycuma Yakaspor

Pehlivanlarspor (BAY)

KİLİMLİ GRUBU

TOPLU SONUÇLAR

Subatanspor-Muslu Belediyespor: 0-2

Kilimli 202 Gençlikspor-1982 Kurtgücüspor: 0-3 (Hükmen)

Cumayanı Gençlikspor-Türkalispor: 3-0 (Hükmen)

4. HAFTANIN MAÇLARI

Muslu Belediyespor-Cumayanı Gençlikspor

1982 Kurtgücüspor-Türkalispor

Subatanspor-Kilimli 202 Gençlikspor

SPOR SERVİSİ

Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz

Editör: Hüseyin EKİNCİ