Zonguldak’taki görev süresinin ardından Ağustos 2023’te Manisa’ya atanan İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İşçi Mili takımı diye lanse edilen Zonguldak Kömürspor’a gönülden bağlı olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Aktaş, 2. Lig Beyaz grupta 34’üncü hafta maçında bugün lig ikincisi Bucaspor 1928 ile karşılaşan Zonguldak Kömürspor’u yalnız bırakmadı.

Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1 Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1

Yeni Buca Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesi Zonguldak Kömürspor Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir, Kömürspor teknik direktörü Barış Şeref ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk’le bir araya gelen Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, kırmızı-lacivertli kafileye samimi ve içten duygularla başarı dileğinde bulundu. Aktaş, ardından Kırmızı-Lacivertli takımın soyunma odasına inerek Kaptan Hakan Çevik ve takım arkadaşlarına başarı diledi.

Zonguldak’ta görev yaptığı 2,5 yıllık süre içinde Zonguldak Kömürspor’un her zaman yanında olan, maddi-manevi sağladığı desteklerle kırmızı-lacivertli camiada gönüllerde taht kuran Aktaş’ın, İzmir Buca’da takımı yalnız bırakmaması, zorlu karşılaşma öncesi teknik ekip ve futbolcuların moral-motivasyonunu artırdı.

Fahri Aktaş 10 Mart’ta İzmir Bornova’da Altınordu ile oynanan maçta da Zonguldak Kömürspor’u yalnız bırakmamış, maç öncesi sahaya inerek futbolculara başarı temennisinde bulunmuş ve 90 dakikayı protokol tribünden takip etmişti.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın yanı sıra Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de, Zonguldak Kömürspor’a İzmir Buca’da destek verenler arasında yer aldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ