Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Lige yükselecek 3 takımın belli olacağı Play-Off’ta, yarı final ikinci maçları tamamlandı.

A grubunda Üzülmezspor, ilk maçta deplasmanda 3-1 yendiği Ortacıspor’u bu kez 4-1’le geçti. Aynı grupta ilk maçta golsüz berabere kalan Ayiçispor ile Filyos Ateşspor arasındaki rövanşı, 1-0’lık skorla Filyos Ateşspor aldı.

B grubunda skor eşitliğinin (0-0) bozulmadığı ilk maçın rövanşında kozlarını paylaşan Terakkispor ile Perşembe Belediyespor arasındaki maçın normal ve uzatma süresi 1-1 berabere bitti. Bunun üzerine statü gereği seri penaltı atışlarının devreye girdiği maçta, Perşembe Belediyespor seri atışlarda rakibine 3-0’lık üstünlük sağladı.

Zonguldak Ereğlispor ile Velioğlu Gelişimspor arasında ilk maçta Zonguldak Ereğlispor’un 2-1 kazandığı maçın rövanş, Velioğlu Gelişimspor’un 4-2 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Bu neticelerin ardından A grubunda Filyos Ateşspor ile Üzülmezspor, B grubunda Perşembe Belediyespor ile Velioğlu Gelişimspor adını finale yazdırdı.

İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor! İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor!

Filyos Ateşspor-Üzülmezspor ve Perşembe Belediyespor-Velioğlu Gelişimspor, finalde çift maç eleme usulüne göre karşı karşıya gelecek.

SPOR SERVİSİ

Sonuçü

Editör: Hüseyin EKİNCİ