Zonguldak’ta yeniden düzenleme yapılarak trafiğe açılan çevre yolu, Acılık ve Gazipaşa hattında sürücülerin dikkatsizliği vatandaşları tehlikeye atıyor.  

Emniyetten Kilimli ve Çatalağzı'nda uyuşturucu operasyonu Emniyetten Kilimli ve Çatalağzı'nda uyuşturucu operasyonu

Zonguldak’ta vatandaşlar şehir merkezinde yeniden yapılanan trafik akışına  ayak uydurmaya çalışıyor. Trafikte nereye gideceğini karıştıran sürücüler yol ortasında kalıyor. Yaklaşık 15 gün önce yapılan yol trafiğe açılarak trafik akışı sağlanıyor. Trafik yön tabelalarını karıştıran sürücüler geçiş olmayan istikamete giderek trafiği tehlikeye atıyor.

ACILIK CADDESİ OTOPARK’TAN ÇEVRE YOLUNA GEÇİŞ YOK

Yıkım sonrası yeniden yapılan çevre ve trafik düzenlemeleri sonrası vatandaşlar geliş ve gidiş noktalarında karışıklık yapıyor. Yön tabelaları olmasına rağmen Acılık otopark yanında bulunan yoldan Çevre Yoluna çıkmak isteyen sürücüler kazaya sebebiyet veriyor. Vatandaşlar, Ayyıldız kavşağına gitmeye çalışınca Uzunmehmet Caddesinden gelen araçlarla burun buruna kalıyor. Trafik kurallarına ve yön tabelalarına uymayan sürücüler trafiği tehlikeye atıyor.  

VATANDAŞLARDAN SÜRÜCÜLERE UYARI

Yaşanan problemin çözülmesi ve herhangi bir vatandaşın zarar görmemesi için vatandaşlar buradaki sıkıntını giderilmesini istiyor. Vatandaşlar sürücülerin yön tabelalarına daha çok dikkat etmesi gerektiğini ifade ederek sürücüleri uyardı.

F2930768 2Ef2 443D 92Cd E79907Aee1E0

Muhabir: Sertaç Özdemir