Aç kalan domuzlar Devrek merkezine indi! Aç kalan domuzlar Devrek merkezine indi!

Devrek'in köklü kurumlarından olan Ziraat Bankası'nın heyecan verici bir değişim sürecine girdiği bildirildi. Şube binasının tamamlanmak üzere olduğu haberi, ilçede büyük bir merak ve heyecanla karşılandı. Devrek'in en eski bankalarından biri olan Ziraat Bankası, yeni ve modern bir binaya taşınmak için gün sayıyor.

Uzun yıllardır hizmet verdiği ancak depreme dayanıklılık testi sonucunda yıkım kararı verilen belediye binasında bulunan Ziraat Bankası Şubesi, artık yeni bir adrese geçiş yapıyor. Hizmetlerini Çaydeğirmeni dolmuş duraklarının yakınında sürdüren şube, İsmet Paşa Mahallesi Yeşilbaşlar Sokak'ta inşa edilen modern binaya taşınmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Ziraat Bankası ekipleri, yeni binanın tamamlanması ve taşınma süreci için hummalı bir şekilde çalışıyor. Yapılan duyurulara göre, bankanın en kısa sürede yeni yerine taşınması bekleniyor. Bu önemli değişim, ilçe sakinleri ve banka müşterileri tarafından olumlu bir şekilde karşılanıyor.

Ayrıca, belediye binasında hizmet vermekte olan Vergi Dairesi'nin de deprem testlerinden başarısız çıkmasıyla birlikte, en kısa sürede yeni bir yerleşkeye taşınacağı öğrenildi. Bu süreçte, ilçede kamu hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde devam etmesi için gerekli önlemlerin alındığı belirtildi.

Whats App Image 2024 04 24 At 13.53.00

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA