Zonguldak'ta dün akşam  Mithatpaşa Mahallesinde bayrak asmaya çalıştıği sırada 2 kişiyi darp eden Volkan Çetin, olayla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili konuşan Volkan Çetin, Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem'in pankartlarının  indirilerek yırtıldığını söyledi. Kendisini korumak için vurduğunu ifade eden Çetin, yaşanan olayı basın mensupları ile paylaştı.

Olcay Can: İl ve İlçe başkanlarını görevden aldırma girişimleri ihanettir Olcay Can: İl ve İlçe başkanlarını görevden aldırma girişimleri ihanettir

Çetin, " Akşam saat 5  sularında bir Tahsin Başkan'ın pankartını asmıştık. 6 sıralarında arkadaşlar gelmiş pankartı yırtmışlar. Gece saatinde ben eve giderken siyah bir megan araç gördüm indim sordum. O sırada konuşurken bir tane  beyaz bir araba geldi. Arabadan iki kişi indi ve arbede çıktı vuruşma falan oldu. Ben kendimi nefsi müdafaa etmek için savundum ondan sonra zaten karşı taraftan yüz kişi falan oldu. Polisler geldi şikayetçi oldular. Ben de şikayetçi oldum kendilerinden. Yani siz ilk önce biz pankart astık. Onlarda asabilir bizim brandayı yırttılar. Ya biz onların aslında bir şey demedik. Bizim de bahanemiz vardı. Onlar da asabilir ama gelip bizim kendi elimizden kendi brandamızı, pankartımızı yırtmışlar. 

Darp olayı anlar bana vurmaya ben kendimi savundum. Ya onlar da hasar aldı. Bende bir şey yok. olayın Murat Bey ile hiç ilgisi yok. Kendisi meclis üyesi olduğu için herhalde yıpratma politikası yapıyorlar. Murat Bey olayda yanınızda mıydı? İlk baştan yanımdaydı.  Olay Murat Bey yoktu. Onunla alakası yok yani. Sadece ben varım olayları. Onun adının geçmesi lazım.  şey orada bayrakları. O ilk başta.  AK Parti'nin flamaları vardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın posterini kesinlikle sokmadık. Zaten orada yoktu. Yere atma gibi bir şeyimiz yok. Olay benim üstlendiğim yok oalyi yapan benim zaten. Olaydan sonra Gözaltına alındım.  İfademi aldılar. Zaten sabah beş sularında çıktım. Evet. Nasıl? Bütün insanlar Zaten olayı yapan benim yani. Murat Deniz olayla ilgisi yok.

Kendimi Korudum 2

Muhabir: Sertaç Özdemir