Dere ıslah çalışması sürüyor Dere ıslah çalışması sürüyor

Çolakoğlu, “Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos’ta “YA İSTİKLAL YA İZMİHLAL” diyerek neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin 102. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” diyerek şunları söyledi:
“30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya konulması bakımından büyük anlam ifade etmektedir. Bu zafer; bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir.
Bu zaferi kazanan şanlı ecdadın mirasçısı olarak bizler de bugün, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz.
 İstiklal Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bugüne kadar mukaddes değerler uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Zonguldaklı hemşerilerimin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum” 

Kaynak: Bülten