Zonguldak

AK Parti Zonguldak’ta neden kaybetti?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Zonguldak’ta partisinin il başkanlığını ziyaret etti.

Abone Ol

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Zonguldak’ta partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Yılmaz’ı parti binası önünde AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile partililer karşıladı. 

Karşılama sırasında Yusuf Ziya Yılmaz’a çiçek takdim edildi. 

Daha sonra İl Başkanlığı makamında günün anlam ve önemine ilişkin anı defterini imzalayan Yılmaz’a İl Başkanı Çağlayan tarafından Zonguldak’ın 100. Yılı için hazırlanan tablo hediye edildi. Ardından Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar Devrek Bastonu takdim etti. 

Toplantı salonunda partililerle bir araya gelen Yusuf Ziya Yılmaz burada yaptığı konuşmada, Zonguldak’a geliş amacından bahsetti.

 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında il il ziyaretlerde bulunduklarını ve yaşanmış olan eksikliklerin değerlendirildiğini ifade eden Yılmaz, “İllerimizi dolaşıyoruz. 31 Mart seçimlerinden sonra ana kademe meclis üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, seçilen seçilmeyen belediye başkanlarımız ve parti üyelerimiz ile il toplantılarımızı yapıyoruz. Buradan da Bartın’a geçeceğiz ve durum değerlendirmesi yapacağız. 31 Mart seçimlerini geride bıraktık. Sandıktan çıkan sonuçları en iyi şekilde değerlendirerek, neyi anlattığını görüyoruz. Milletimiz bize ‘Sizin temponuzu artırmanızı lazım, eksikleriniz var.’ dedi. Milletimizin dediklerini ‘Yok ya, hiç öyle bir şey yok.’ diyen bir parti değiliz. Okuyup değerlendiriyoruz ve 1 Nisan’dan beri ülkemizin şehirlerindeyiz. Bugünde birlikte değerlendirmeler yapacağız. Oturup seçim sonuçlarıyla ilgili çalışmalarımızı dediğim gibi değerlendireceğiz. Benimle tek tek görüşmek isteyen, maruzatını anlatmak isteyen teşkilat mensuplarımızı da dinleyeceğim. Sonra da Bartın’a geçecek ve aynı çalışmayı yapacağız. Herkese çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi. 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz,  toplantı sonrası partililerle tek tek bir araya gelerek taleplerini dinleyecek.