Zonguldak

Ali Topaloğlu; Öğrencileri müşteri gibi görmeyelim

Zonguldak Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ali Topaloğlu, Zonguldak yetkililerine ve halkına çağrıda bulundu.

Abone Ol

Devrek’te feci olay! Ormanlık alanda ölü bulundu Devrek’te feci olay! Ormanlık alanda ölü bulundu

Otomobil kundaklama iddiası: Bir araç küle döndü, iki araç hasar gördü Otomobil kundaklama iddiası: Bir araç küle döndü, iki araç hasar gördü

Zonguldak Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ali Topaloğlu, yeni eğitim öğretim döneminde kentte gelecek üniversite öğrencileri için yetkilere ve vatandaşlara çağrıda bulundu.

Topaloğlu yaptığı çağrıda "Zonguldak Kamuoyuna çağrı. Kentimize gleen öğrencileri müşteri gibi görmeyelim elimizden gelen her türlü kolaylığı sağlayalım. Ev kiralarını yüksek tutmayalım. Valimiz, belediye başkanımız, rektörümüz ve kent bileşenleri bu konuda bir araya gelmeli ve gerkeli önlemler alınmalıdır. BEÜ Bu yıl açılan bütün kontenjanlarını dolduğunu açıklamıştır. Bu bizler için sevindirici bir gelişmedir. Ancak Kentimize gelecek bu çocuklara sahip çıkmak hepimizin görevi olmalıdır. Başta valimiz Belediye başkanlarımız ve rektörümüz işbirliği yaparak gerekli önlemleri almalıdır.
Unutmayalım, BEÜ Tercih etmiş bu öğrenciler, Aileleri tarafından bizlere emanet edilmiştir.
Kiralık ev sahiplerine ve ticaret erbabına çağrımızdır. Öğrencileri müşteri gibi görmekten vazgeçelim. Zonguldak halkı olarak hepimize görev düşmektedir. Hepimiz bu duruma özen göstermeli bu öğrencilerin iyi şekilde eğitim görmesi için elimizden geleni yapalım" şeklinde konuştu.