14 yaşındaki Duru'nun ölümüyle ilgili 1 kişi tutuklandı 14 yaşındaki Duru'nun ölümüyle ilgili 1 kişi tutuklandı

Zonguldak'ta bir apartmanın altında park halindeki bir otomobil, çıkan yangın sonucu tamamen küle döndü. Olayda kundaklama şüphesi bulunurken, apartman duman nedeniyle tahliye edildi ve park halindeki diğer iki araçta da hasar meydana geldi.

Olay, saat 04.30 sıralarında İncivez Mahallesi Aydoğmuş Sokak’taki Sahilkent Sitesi C Blok otoparkında gerçekleşti. İddiaya göre, İ.Y.’ye ait 67 ADT 722 plakalı otomobil, park halinde olduğu sırada bir patlama sesiyle birlikte alev aldı. Alevler kısa sürede otomobilin etrafındaki diğer araçlara da sıçradı. Olayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü ve dumandan etkilenen apartman sakinleri tahliye edildi. Yangında bir otomobil tamamen küle dönerken, çevresindeki iki araçta da maddi hasar oluştu. Ayrıca apartmanın dış cephesi ve garajın boyası da zarar gördü.

ŞÜPHELİ ŞAHIS GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şapkalı bir kişinin elinde bidonla otomobilin yanına yaklaştığını ve kısa bir süre sonra patlamayla birlikte yangının başladığını tespit etti. Kundaklama ihtimali üzerinde duran ekipler, olayın sorumlularını araştırmaya devam ediyor.

A W269563 02

A W269563 03

A W269563 04

A W269563 05

Valilik tarafından Gazilere yemek düzenlendi Valilik tarafından Gazilere yemek düzenlendi

A W269563 01

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma