Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Demir, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i ziyaret etti. Başkan Demir, hayırlı olsun dileğinde bulunduğu Başkan Erdem’den, 2024-2025 sezonu öncesi amatör spor kulüplerine destek olmasını istedi.

Kemal Demir’in bu isteği üzerine Başkan Erdem, “Yeni seçilmiş bir belediye başkanı olarak spor camiasıyla işbirliği içinde olacağız. Bu anlamda üzerimize düşen herhangi bir görev olduğunda mutlaka yanlarında olacağımızı söylemek isterim. Amatör spor bizim için büyük kıymetlidir” dedi.

Duyarlı düşüncesinden dolayı Tahsin Erdem’e teşekkür eden ASKF Başkanı Demir, “Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin içinde futbolcusundan yöneticisine, antrenöründen hakemine kadar bir çok kişi yer almaktadır. Bir araya geldiğimizde güçlü bir yapıya sahip olduğumuzu geçmişte bir çok kez gösterdik. Dolayısıyla destek verilecekse önce amatörlere verilmelidir. Zonguldak, sportif anlamda gelişim gösteren bir şehir. Bunda amatörlerin payı büyüktür. Gelişimi hızlandırmak ve daha geniş bir kitleye yaymak için amatörleri ayakta tutmalıyız. Belediye Başkanımız Tahsin Erdem bu konuda oldukça hassas. “Destek oluruz” sözü bizim için kafidir. Yeni sezon öncesi verilecek destek, amatör spor kulüplerine biraz olsun nefes aldıracaktır” şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

Devrek Belediyespor'umuz yeni antrenörü ile anlaştı Devrek Belediyespor'umuz yeni antrenörü ile anlaştı

Editör: Hüseyin EKİNCİ