Bartın'ın İnkumu plajına denize girmek için Karabük'ten gelen otomobil, mıcırlı yolda kontrolden çıkarak kanala düştü ve ters döndü. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza, Adipaşa yolu Terkehaliller mevkiinde meydana geldi. H.İ.B. (40) idaresindeki 39 AZ 039 plakalı otomobil, Karabük'ten Bartın'a seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak kanala düştü ve takla attı.

Kaza sonucu, otomobilde bulunan sürücü H.İ.B. ve yolcular 8 yaşındaki A.Y.B., 36 yaşındaki Ş.B., ve 61 yaşındaki M.B. yaralandı. Kazanın ardından olay yerine itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Araçta bulunan Şule Balta, kazada ağır yaralanarak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralılar, acil müdahale için Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Zonguldak’ta Afgan cinayetinde organ kaçakçılığı iddiaları! Nourtani’nin böbreği nerede? Zonguldak’ta Afgan cinayetinde organ kaçakçılığı iddiaları! Nourtani’nin böbreği nerede?

Mıcır Kaza Yaptırdı 2

Kaynak: Haber Merkezi