1985 Ankara doğumluyum , eğitim hayatım ege başta olmak üzere ülkemizin bir çok şehrinde geçti. Şuan çok sevdiğim yazarlık kimliğimin yanında öğretmenlik mesleğime devam etmekteyim.

2-) Yazma süreciniz nasıl başladı?

10 yaşında bir kaç sayfalık kısa hikayeler ile yazmaya başladım o zamanlar daha çok babam ve annem dinleyip ilgilenirlerdi tabi ki. 5. Sınıfta Çanakkale Biga ilçesinde katıldığım yarışmada yazdığım Atatürk konulu  bir kompozisyon ile  ilk edebiyat ödülümü aldım. sonrasında lisede okul edebiyat gazetesi çalışmalarım devam etti ve yazmayı hiç bırakmadım. Lisede yazdığım bir kompozisyondan sıfır almıştım türkçe öğretmenim kompozisyonu benim yazdığıma inanmadı için çünkü yazmak gibi içten , sade ve asil bir işi kendini göstermeyi seven öğrencilerden bekliyordu.

3-) Yazarken neler hissediyorsunuz, size ilham olan şeyler neler, Türk edebiyatında idol olarak gördüğünüz yazarlar var mı?

Ben ilkokulda Orhan Kemal kitapları okumaya başladım okuyan bir anne babanın çocuğuydum ve bana da sirayet etti. Bu yüzden Orhan Kemal’ in yazarlık hayatımdaki yeri çok önemlidir. Duyguları anlatışı, küçük davranışları ayrıntılı tasviri hep dikkatimi çekmiştir.

Yazmak benim için bir nevi meditasyon, kaçış noktam, orada hayal gücünüzle yeni bir dünya kurup , başlangıçlar ve sonlar yazmak ve bunu diğer insanlarla paylaşmak büyük bir

4-) Yazmış olduğunuz kitaplarınızın türü ve konusu nedir, içeriğinden bahseder misiniz?

İlk kitabım “ıssız mavi” aslında bir novella türüdür yani ne hikaye kadar kısa , ne de roman kadar uzundur . Fakat novella türü ülkemizde halen hikaye kitabı olarak raflarda yerini alıyor.

Konusu Çanakkale’nin bir kasabasında yaşanan biraz gizemli , biraz duygusal ama aynı zamanda da güçlü karakterlerin hikayesini kasaba hayatı ile de harmanlayarak anlatıyor. Kendinizi yazlık tatlı bir kasabada hissedeceğiniz iç ısıtan bir öykü diyelim.

Denizköşkler’de Kaliteli ve Güvenilir Kilit Hizmetleri Denizköşkler’de Kaliteli ve Güvenilir Kilit Hizmetleri

 5-) Şuan çıkarmayı planladığınız başka bir kitap projeniz var mı, sizi okuyanlara spoiler vermek ister misiniz ?

Sırada bekleyen 2 kitabım var birisi bitmek üzere diğerinin alacağı yol biraz daha uzun.

Bitmek üzere olan kitabım  mistik yerler, dinler tarihi ile insan ilişkilerinin harmanlanmış halini içeriyor. Ankara , Kapadokya ve Paris üçgeninde geçiyor okuyucuyu içine çekecek gizemli noktaları olacak yine.

6-) Son olarak Türk gençlerine ve kitap tutkunu okurlara söylemek istediğiniz bir şey var mı?

 Okumak çok sihirli bir eylem , sizi size farkettirmeden ,yıpratmadan,  usulca geliştirip eğitir. Okurken yaşadığınız heyecan , duygu geçişleri ve iç huzur ise anlık mutluluk ihtiyacınızı karşılar. Bir çeşit antidepresan gibidir kitap. Başucunuzdan, çantanızdan, masanızdan eksik etmeyin.

Kaynak: Bülten