Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Mübarek Kurban Bayramının birinci gününde İtfaiye Müdürlüğü, Çarşı İtfaiye İstasyonu ve Zabıta Karakolu’ndaki mesai arkadaşlar ile bir araya gelerek, bayramlarını tebrik etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Başkan Erdem, Belediye İş Sendikasını ziyaret ederek şube yöneticilerinin bayramlarını tebrik etti, sendikal çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ardından Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, partililer ile bir araya gelen Belediye Başkanı Tahsin Erdem, tüm partililerin Kurban Bayramlarını tebrik etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bayramlaşma programımız kapsamında,  Merkez Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Tahsin Erdem, kıymetli büyüklerin bayramlarını tebrik etti, sağlık ve huzur dolu ömürler diledi.

Ardından Belediye Başkanı  Tahsin Erdem ve eşi Hande Erdem, sahil liman gezi yolunda hemşehrilerimiz ile sohbet etti, Kurban Bayramı’nı kutladı, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Yağmur ve fırtına sonrası dalga mendireği aştı Yağmur ve fırtına sonrası dalga mendireği aştı

Tahsin Erdem Kurban Bayramı Ziyareti 2024 3Tahsin Erdem Kurban Bayramı Ziyareti 2024 2Tahsin Erdem Kurban Bayramı Ziyareti 2024

Tahsin Erdem Kurban Bayramı Ziyareti 2024 5

Tahsin Erdem Kurban Bayramı Ziyareti 2024 4

Kaynak: Bülten