Sol Parti Zonguldak İl Başkanlığı, tarafından çocuklara bir öğün ücretsiz yemek ve indirimli taşımacılık  sağlanması  amacıyla Zonguldak Defterdarlığı önünde başlattığı imza kampanyasına yoğun ilgi. Dün başlayan ve bir hafta süre ke olan kampanyaya bir günde 2 bin imza toplandı. 

Kampanyaya ilgiden yoğun olduğunu ifade eden İl Başkanı İsmail Yıldız, "Kampanyaya ilgi  yoğun  bildiğiniz gibi krizin etkisi gerçekten insanlar bu talebe çok olumlu  karşılık veriyor. Çekinmeden imza veriyorlar çünkü okullarda yemek bir anayasal haktır. Bu anayasal hakkı çocuklarımızdan tasarruf olmaz eğitimden tasarruf olmaz bu şeyi yapmak zorundadırlar okullarda bir öğün sıcak yemek ve ücretsiz su temiz su temin edilmelidir devlet asli görevidir. Anayasada bu konu vardır. Oldukça yoğun bir imza kampanyası geçirdik. Bin beş yüz iki bine yaklaştı. imza kampanyamız devam edecek. Ve topladığımız imzaları basınla birlikte belirlediğimiz gün Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve Belediye Başkanlığına vereceğiz" şeklinde konuştu. 

Öğrencilerden kampanyaya destek

Niyazi Saka 47 yaşında yüksek tansiyona yenildi Niyazi Saka 47 yaşında yüksek tansiyona yenildi

S Parti tarafından başlatalım imza kampanyasına öğrencilrrde destek verdi. Yoldan geçen öğrenciler standa gelerek kampanya hakkında bilgiler alarak imza verdi.

Muhabir: Sertaç Özdemir