“OLMAK YA DA OLMAMAK”

Çaycuma'nın turizm potansiyeli için toplandılar Çaycuma'nın turizm potansiyeli için toplandılar

Kantarcı hayvan katliamı yasasını Shakespeare örneklemesiyle eleştirdi

AK Parti hükümetinin çıkardığı hayvan katliamı yasasına ülkenin her tarafından itirazlar yükselirken bu yasaya uymayacaklarını beyan eden, yasaya tepki gösteren ve yasayı eleştiren belediye başkanlarının sayıları da her geçen gün artıyor.

Bunlardan biri de Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı. Kantarcı Çaycuma’da Çaybel olarak bilinen belediye şirketine sığınan köpeği koruma altına alabilmek için çok çabalarsarfettiğini ancak başarılı olamadığını belirterek “Bu güzel hayvancığı ne yaptınız da bu kadar korkuttunuz? Onu nasıl kaderine terk ettiniz? Çaybel’de kimsenin ulaşamadığı bir kuytuya sığınmıştı. Ne kadar uğraştıysak gizlendiği yerden çıkaramadık. Kendine uzatılan eli korkudan ısırıyordu. Bu mesele devlet meselesi değil… Bu mesele Belediye meselesi de değil… Bu mesele İNSAN meselesi… Olmak ya da olmamak…” diyerek hayvan katliamı yasasını eleştirdi.

Belediye başkanı Bülent Kantarcı’nın dünyaca ünlü İngiliz Edebiyatçı Shakespeare’den de alıntı yaparak “olmak ya da olmamak” şeklinde bir eleştiriyle sosyal medyada görüş açıklaması da kamuoyunun ilgisini çekti.

Whats App Image 2024 08 11 At 09.53.03

Muhabir: Sermet Aksu