Zonguldak

Çağlayan’dan, Erdem’e eleştiri: Yaptığı uygun değildi!

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in ZGC kongresinde gerçekleştirdiği konuşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Dün gerçekleştirilen Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti genel kurulunda konuşan, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, yaptığı konuşmada şahsı hakkında yapılan haberler nedeniyle gazetecilere sert eleştirilerde bulundu.

Konuşmasının devamında Başkan Erdem, AK Parti ve MHP il başkanlarına yönelik siyaseten eleştirilerde de bulunmuştu.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in Gazeteciler Cemiyetinde yapmış olduğu konuşmaya bugün düzenlediği basın toplantısında cevap verdi.

 Çağlayan, “yaptığı konuşma uygun değildi. CHP danışma kurulu toplantısı gibi konuşma gerçekleştirdi" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan yaptığı açıklamada; ”Tahsin Bey’in yaptığı konuşma yeri olarak uygun değildi. Seçim öncesinden bu yana siyasi cümlelere ve biçimde dinliyor olduğumuz halde eleştiriye girdi.

Biz orda söz almak istemedik ama kıymetli başkan söz alarak dilek ve temennilerimizi söylememizi istedi. Orası CHP’nin danışma kurulu değildi.

Eğer eleştirecekseniz bir basın toplantısı düzenlersiniz ve orada eleştirirsiniz. Ayrıca kullandığı çoğu cümleler doğru değildi daha sonra divan başkanı da aynı cümleleri kullanmaya başlayınca ben artık lafa atlayarak araya girdim. Ben orda cevap vermek için araya girsem bu sefer ortam bozulacaktı” ifadelerini kullandı.