Çaycuma'da korkunç kaza! Otomobil ve traktör çarpıştı Çaycuma'da korkunç kaza! Otomobil ve traktör çarpıştı

Türkiye, Zonguldak’ta iki kızına tecavüz eden babayı konuşuyor! Türkiye, Zonguldak’ta iki kızına tecavüz eden babayı konuşuyor!

Karısını döverek öldürdü; Çiftin 2 çocuğu vardı Karısını döverek öldürdü; Çiftin 2 çocuğu vardı

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde meydana gelen olayda demiryolunda karşıdan karşıya geçmek isteyen 60 yaşındaki adama yük treni çarptı.

Olay, gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Karabük'ten Zonguldak yönüne giden 23027 sefer sayılı yük treni Filyos istasyonuna geldiği sırada o esnada demiryolu hattı üzerinden geçmekte olan henüz ismi öğrenilemeyen 60 yaşındaki adama çarptı. Çarpmanın etkisiyle adam feci şekilde yaralandı.

Olayın duyulmasının ardından olay yerine 112 Acil Sağlık, İtfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yük treninin çarpması sonucunda ağır şekilde yaralanan şahıs daha sonra ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan tren seferleri karşılıklı olarak durduruldu. Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından geniş çaplı tahkikat başlatıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yük treninin çarpması sonucu ağır yaralanan şahıs ambulans ile hastaneye kaldırılmasının ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. İsmi öğrenilemeyen şahıs morga kaldırıldı.

Kaynak: Haber Merkezi