Çaycuma

Çaycuma'da faciadan dönüldü! Serdaroğlu Köyü'nde çıkan örtü yangını korkuttu!

Çaycuma ilçesine bağlı Serdaroğlu Köyü'nde bir arazide çıkan örtü yangını sonrası ekipler bölgeye seferber edildi. Çıkan yangın kısa süreli korkuya neden oldu.

Abone Ol

Bu utanç Zonguldak’a yeter! 100. yıl mühürlendi! Yıllıardır devleti mi dolandırdılar? Bu utanç Zonguldak’a yeter! 100. yıl mühürlendi! Yıllıardır devleti mi dolandırdılar?

Çaycuma'da kayıp kadın dere kenarında ölü bulundu Çaycuma'da kayıp kadın dere kenarında ölü bulundu

Çaycuma ilçesine bağlı Serdaroğlu Köyü'nde bir arazide çıkan örtü yangını sonrası ekipler bölgeye seferber edildi. Çıkan yangın kısa süreli korkuya neden oldu.

Türkiye'nin hemen hemen belirli illerinde yaşanan orman yangınları devam ederken, Çaycuma ilçesine bağlı Serdaroğlu Köyü'nün yüksek kesiminde bulunan bir arazide nedeni henüz bilinmeyen bir örtü yangını meydana geldi. 

Yangının çıkmasının ardından bölgeye, Çaycuma, Karapınar, Saltukova belediyelerinin itfaiye araçları ile Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı itfaiye ekipleri ve jandarma sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede 20 dönümlük araziyi kaplayan yangın ekiplerin olay yerine intikal etmesinin ardından yapılan çalışma sonrasında kontrol altına alınarak söndürüldü. 

Yangının söndürülmesinin ardından bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Jandarma ekipleri tarafından yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak tutanak tanzim ettiği bildirildi.

Yürüyerek gittiği hastanede hayatını kaybeden Yüsra'nın otopsi raporu çıktı Yürüyerek gittiği hastanede hayatını kaybeden Yüsra'nın otopsi raporu çıktı