Çaycuma ilçesinde Bartın -Zonguldak kara yolunun Akyamaç köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsü otomobile çarptı. Çok sayıda yaralının olduğu kazada bir kişi ise hayatını kaybetti. 
Çaycuma ilçesinde, Bartın-Zonguldak karayolunun Akyamaç köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında şehirler arası yolcu otobüsü, bir otomobile çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, yaralıların da olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan geldiği belirtilen yolcu otobüsü, karşı yönden gelen otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil savrularak ters döndü ve olduğu yerde kaldı. Kazada, otomobil sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi.
Kazanın ardından bölgeye 112 Acil Sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobil sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kimliği henüz tespit edilemeyen sürücünün cenazesi, Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Vatandaşın canına tak etti: Yol değil göl! Vatandaşın canına tak etti: Yol değil göl!

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma