Çaycuma Belediyesinin Ankara Büyükşehir Belediyesinin altyapısıyla, Türkiye'nin en gelişmiş şehir kartı olarak hizmete sunduğu ÇaycumaKart'ın alanı genişliyor. Tüm dünyada geçerli olarak her türlü alışveriş imkânı sunan, nitelikli sosyal yardım yapılmasını sağlayan kart, Çaycuma’da, 330 işyerinde indirim sağlıyor. ÇaycumaKart, aynı olanağı, artık Zonguldak, Bartın ve Ereğli’deki özel hastanelerde de sunuyor.

Takla atan otomobilden yaralı kurtuldular; 3 yaralı Takla atan otomobilden yaralı kurtuldular; 3 yaralı

LEVEL HASTANESİ TÜM HİZMETLERDE %10 İNDİRİM YAPACAK

Yapılan anlaşmaya göre Zonguldak’ta faaliyet gösteren Özel Level Hastanesi, ödemelerini ÇaycumaKart ile yapan müşterilerine tüm hizmetlerde yüzde 10 indirim sağlayacak.

ANADOLU HASTANESİ YATIŞTA %10, DİĞER İŞLERDE %15 İNDİRİM SAĞLAYACAK

Ereğli’de faaliyet gösteren Özel Anadolu Hastanesi medikal yatışlarda %10 indirim sunarken tahlil, tetkik, görüntüleme gibi diğer işlerde indirim oranı %15 olacak.

AKTIP ve YAŞAM TIP MERKEZİ DE ÇAYCUMAKART İLE YAPILAN ÖDEMELERDE İNDİRİM YAPACAK

Anlaşma sağlanan diğer sağlık sunucuları da Bartın’daki özel hastaneler oldu. İldeki Özel Aktıp Hastanesi tüm görüntüleme, muayene, tahlil, tetkik gibi işlerde %10 indirim yaparken, chekup’larda bu oran %15’ ulaşacak. Bartın’daki diğer özel sağlık sunucusu olan Yaşam Tıp Merkezi ise tüm hizmetlerine, ÇaycumaKart’la yapılan ödemelerde %15 indirim uygulayacak.

Kaynak: Bülten