Zonguldak Valiliği önünde kaza! Otomobil yayaya çarptı Zonguldak Valiliği önünde kaza! Otomobil yayaya çarptı

Ahmet Çolakoğlu'ndan sert tepki;  TTK ya zarar verecek bir girişimin içinde olmayız Ahmet Çolakoğlu'ndan sert tepki; TTK ya zarar verecek bir girişimin içinde olmayız

Zonguldak'ın tarihi hazinesine yoğun ilgi Zonguldak'ın tarihi hazinesine yoğun ilgi

Eski eşinin avukatlarını yakmaya kalkmıştı, şüpheli Çaycuma'da tutuklandı Eski eşinin avukatlarını yakmaya kalkmıştı, şüpheli Çaycuma'da tutuklandı

Çaycumalı olduğu öğrenilen bir kadının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. L.G. isimli kadın, kendisine hayatı boyunca yalan söylendiği ve DNA testi ile babası sandığı kişinin aslında ağabeyi olduğunu öğrendiğini iddia etti. 
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde oldukça ilginç bir iddia ortaya atıldı. L.G. isimli kadın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayatı boyunca kendisine yalan söylendiğini belirterek dedesi olarak bildiği şahsın aslında babası, babası olarak bildiği şahsın ise ağabeyi olduğunu öğrendi. L.G. yaptığı paylaşımda “Neden bana yalan söylediniz?” diyerek hesap sordu. 
Kadının yaptığı paylaşım şu şekilde: 
“Burdan beni tanıyan daha doğrusu G…. ailesini tanıyanlar sesleniyorum bana hayatım boyunca yalan söylelindi. DNA sonuncu sonunda ögrendim C.G. benim Babam değilmiş. Ben onun kadeşiyim. Benim Babam onun Babası rahmetli Hacının S.G.’nin kızıyım. Neden hepiniz bana bütün hayatım boyunca bana yalan söylediniz??? Neden??”

Kaynak: Haber Merkezi