MHP Devrek İlçe başkanlığı olarak Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında tertiplemiş  olduğu sunuculuğunu ve yapımcılığını  Okan Onur 'un yapmış olduğu Vasiye adlı tek kişilik gösteriye katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

İlçe Başkanı Dökme açıklamasında, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  akşamı İlçe Belediye sinemasında düzenlenen VASİYE gösterisinde  bizleri bu güzel gecede yalnız bırakmayan bir önceki ilçe Başkanımız Erol Kaptan, MHP Çaycuma İlçe Başkanlığına ,Zonguldak İl Yöneticileri, Devrek Ülkü Ocağı Başkanı İsa Dereli ve ekibine, Çaycuma Ülkü Ocakları Başkanı Erdem Yavuz, lkücü Gençler ve vatandaşlar katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100.yılında Devrek MHP’sinin düzenlemiş olduğu etkinlikte coşkulu anlar yaşandı” dedi.

MHP Devrek İlçe Başkanı Tanju Dökme 'Devrek Belediye sinemasında düzenlediğimiz etkinliğe gönül veren Yapımcı ve sunucu Okan Onur kardeşimize Ülkücü Gençlerimize Cumhuriyetimizin 100 .yılında Vasiyet programında katılan ve emeği geçen herkese, değerli Devrek halkına çok teşekkür ediyorum.  Saygılar sunuyorum. Daha nice 100. yıllara inşallah" diye konuştu. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-10-30-at-12.07.14-(1)

Küçük çocuğu bıçakladılar! Küçük çocuğu bıçakladılar!

Madenciler ayaklandı! Haklarını istiyorlar Madenciler ayaklandı! Haklarını istiyorlar

Adliyede iğrenç olay! Tuvalete kilitledi, cinsel saldırıda bulundu Adliyede iğrenç olay! Tuvalete kilitledi, cinsel saldırıda bulundu

Büyük ödül BEÜ’ye Büyük ödül BEÜ’ye

İdris Dökme son yolculuğuna uğurlandı İdris Dökme son yolculuğuna uğurlandı

Zonguldak’ta utanç veren görüntü! Genç kızlar tekme tokat birbirine girdi Zonguldak’ta utanç veren görüntü! Genç kızlar tekme tokat birbirine girdi

100. Yıla yakışmadı! Bırakın, kutlamayı halk yapsın! 100. Yıla yakışmadı! Bırakın, kutlamayı halk yapsın!

Zonguldak Cumhuriyet için ikiye bölündü! Zonguldak Cumhuriyet için ikiye bölündü!

Editör: Murat Barutçu