24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla CHP İl Başkanı Devrim Dural ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zeki Esen ve Mali Sayman Metin Bank Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyarette bulundu. 

Halk pazarına ilgi arttı, yüzler güldü Halk pazarına ilgi arttı, yüzler güldü

AKBIYIK; CHP BASINA HER ZAMAN DEĞER VERİYOR!

Akbıyık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Sansürün Kaldırılışının yıl dönümünü kutluyoruz Zonguldak'ta önce Atatürk Anıtı'nda çelengimizi koyduk basın bildirimizi okuduk daha sonra da Zonguldak belediye başkanımız Tahsin Erdem bizleri burada ziyaret etti ona da teşekkür ediyoruz. Şimdi CHP İl Başkanı bizleri heyet olarak ziyaret ediyorlar .Sayın başkana ve yönetime geldiği için çok teşekkür ediyorum basına da her zaman değer veriyorlar Bugün de bizlerle birlikteler ve kutlamaya geldiler sağ olsunlar diyorum.

DURAL: DÜNYA ÜZERİNDE EN FAZLA TUTUKLU GAZETECİ TÜRKİYE’DE!

CHP İl Başkanı Devrim Dural’da Basın Bayramı’nı kutladı.

Dünya üzerinde en fazla tutuklu gazetecinin Türkiye’de bulunduğunu belirten Dural şunları ifade etti;

‘’Gazetecilerin çalışmalarını özgürce yapabilmeleri adına yapacakları çalışmalarda biz Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak bölgesi olarak her zaman sizin yanınızda olduğumuzu sizlere söylemek istiyoruz. Ülkemizde ve demokrasi standartlarının maalesef düşük olduğunu görüyoruz. Dünya üzerinde en fazla tutuklu gazetecinin bulunduğu ülke unvanı maalesef biz taşıyoruz ve bunun bir an evvel düzeltilmesi gerekiyor. Gazetecilerin fikirlerini özgürce söyleyebilmeleri için gereken ortamın hazırlanması oluşturulması konusunda Cumhuriyet Halk Partisi her zaman öncü rolünü üstlenmiştir ve üstlenmeye devam edecektir. Ben bu anlamda tekrar 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nızı kutluyorum tebrik ediyorum. Her zaman yanınızda olduğunuzu bilinmesini istiyorum. Yaşamış olduğunuz bu güçlüler ve zorluklar demokrasi mücadelesinde toplumumuzun ilerlemesi için bir öncü rolü olduğunu görüyoruz. Tarafsız objektif çizginizi sürdürmenizi diliyorum’’

Kaynak: Haber Merkezi