Vali Hacıbektaşoğlu Gökçebey Kaymakamlığını ziyaret etti Vali Hacıbektaşoğlu Gökçebey Kaymakamlığını ziyaret etti

Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, İl Müftüsü Aşır Durgun, MÜSİAD Şube Başkanı Abdülkadir Aktarı, Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Duaların ardından konuşmalara geçildi. Toplantının açılış konuşmasını Eğitime Destek Platformu Zonguldak İl Temsilcisi İbrahim Cansız yaptı. Platformun amaçları ve çalışmaları hakkında bilgi veren Cansız, şunları söyledi:

“Değerli arkadaşlarım, 2015 yılından beri görev yapıyorum ve hep birlikte çalışıyoruz. Amacımız, geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerin milli ve ahlaki değerlerle donatılmış bireyler olarak yetişmesidir. Bu platformun amaçları doğrultusunda önemli başarılar elde ettik. Bugün geldiğimiz noktada, gençleri yoldan çıkaracak, ahlaki değerlerini bozacak veya milli değerlerinden yoksun bırakacak tehlikeleri görebiliyoruz. Milliyetsizleştirme ve cinsiyetsizleştirme çok yaygın. Bu zararlı düşüncelerden gençlerimizi korumak için büyük bir camiayız ve ciddi yapılarla iş birliği yaparak, bu görevi canla başla yerine getiriyoruz.”

Ardından ilçe temsilcileri konuşmalarını yaptı. 

Whats App Image 2024 07 23 At 13.19.57

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma