Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde 11’inci sezona hazırlanan Ereğli Belediyespor’da belirsizlik sürüyor. Geçen sezon bu zamanlar genel kurulunu yapıp teknik direktörünü belirleyerek iç ve dış transferi büyük bir oranla tamamlayan Eflatun-Beyazlı kulüp, 2024-2025 sezonu öncesi derin bir sessizlik içinde.

Bölgesel Amatör Lig ekibinde şuana dek yeni sezona dair hiçbir çalışma yapılmazken, kulüpteki bu sessizlik camiada büyük bir endişe oluşturmuş durumda. İşin daha kötüsü takımın lige katılmayacağına dair çıkan söylentilerin artık herkesin dilinde olması. Ereğli’de hemen her köşe başında konuşulan bu konu, Zonguldak’ta da spor gündeminin ilk sırasına oturdu. Futbol adamlarının sık sık dile getirip gündem konusu yaptığı ligden çekilme durumuna ilişkin kulüpten en kısa süre içinde spor kamuoyunu bilgilendirici açıklama yapılması bekleniyor.

Bölgesel Amatör Ligde 2024-2025 sezonuna katılım süresi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği takvime göre 9 Ağustos Cuma günü bitiyor.

Metroda tanıştılar beraber maça gittiler; 57 yıl sonra maç heyecanı Metroda tanıştılar beraber maça gittiler; 57 yıl sonra maç heyecanı

Diğer yandan, Ereğli Belediyespor kadın futbol şubesi, 2024-2025 sezonu Kadınlar Süper Ligi’ne katılım bedelini, Türkiye Futbol Federasyonu’nun ilgili hesabına yatırdı. Ereğli ekibinin bu hamlesi, kız takımının ligden çekileceğine dair çıkan söylentilere nokta koydurdu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ