Zonguldak’ta, 33 yıllık geçmişe sahip İhsaniyespor Kulübü’nde farklı sezonlarda futbol oynayıp son dönemde kalecilik yapan Yiğit Atalar, sarı-yeşilli kulübe başkan olmaya hazırlanıyor. 36 yaşındaki eski futbolcu-kaleci, başkan unvanıyla hizmet edeceği köklü kulübün başında şampiyonluk yaşamak istiyor.

Heyecan başlıyor! Takımını Kur, Sokak Basketbolu Turnuvasında Yerini Al Heyecan başlıyor! Takımını Kur, Sokak Basketbolu Turnuvasında Yerini Al

2003 yılında Kozlu Belediyespor’un altyapısında başladığı futbolda, daha sonra İhsaniyespor’a geçiş yapan Yiğit Atalar, sarı-yeşilli takımda uzun yıllar forma giydikten sonra 2016 yılında kramponlarını duvara astı.

Futbola nokta koysa da gönülden bağlı olduğu İhsaniyespor Kulübü’nden hiç kopmayan Yiğit Atalar, Kozlu temsilcisinde farklı sezonlarda bu kez yönetim kurulu üyesi olarak görev sorumluluğu üstlendi.

En son 2022-2023 sezonunda görev aldığı İhsaniyespor Kulübü’nde geride kalan 2023-2024 sezonunu boş geçiren genç futbol adamı, 1 yıllık aranın ardından başkan adayı olarak geri döndü.

Köklü kulüple adı artık özdeşleşen Yiğit Atalar, 27 Temmuz’da yapılması planlanan olağan genel kurulda, İhsaniyespor Kulübü’nün başkanı olacak.

Uzun yıllar kalesini koruduğu, son yıllarda da yönetim kurulu üyesi olarak görev aldığı İhsaniyespor’daki misyonuna başkan unvanıyla devam edecek olan Atalar, arkadaş çevresi ve Kozlulu iş insanlarından oluşturduğu yönetim kuruluyla birlikte yeni bir yapılanma içine girecek.

Uzun yıllar kader birliği yaptığı yılların deneyimli antrenörü Fethi Cinal’la yola devam edecek olan Sarı-Yeşilli başkan adayı, kuracağı güçlü kadro ile takımı bu sezon düştüğü Süper Amatör Lige yeniden çıkarmaya çalışacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ