Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Mahallesi'nde yamaç paraşütü yapan bir kişi metrelerce yükseklikten denize çakılarak hayatını kaybetti. Uçmakdere mahallesindeki  Yamaç Paraşütü pistinden havalanarak bir süre gökyüzünde süzülen 46 yaşındaki yamaç paraşütçüsü NYF, 200 metre irtifaya çıktığında kontrolü kaybederek denize çakıldı.

Olaya tanık olan diğer paraşütçüleri, kıyıda bulunan botlar ile NFY'nin yanına giderek denizden çıkardı. İlk müdahale olay yerindeki paraşütçüler tarafından yapılan NFY, olay yerine çağırılan ambulans ile ağır yaralı olarak Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere yanıt veren NFY, hayatını kaybetti.

Kadını kocası, kocayı da kayınbabası vurdu: 1 ölü, 1 ağır yaralı Kadını kocası, kocayı da kayınbabası vurdu: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Öte yandan, meydana gelen kazanın Uçmakdere Yamaç Paraşütü Sahası'nda meydana gelen ilk ölümlü kaza olarak kayıtlara geçtiği belirtildi. Jandarma ekipleri, kazanın meydana geliş şeklinin tespiti ve ihmal olup olmadığının belirlenmesi için geniş çaplı soruşturma başlattı.(İHA)

AW924537_03

AW924537_01

AW924537_02

Editör: Muhammet