İstanbul'da son zamanlarda artan minibüs hırsızlıklarına bir yenisi daha eklendi. Arnavutköy'de gece bekçilerinin dikkati sayesinde çaldıkları minibüsle gezen abla ve kardeş yakalandı.

Olay, Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Burcu ve Volkan U. kardeşler, park halindeki bir minibüsü çaldı. Minibüsle gezen kardeşleri gören gece bekçileri, şüphelenerek aracı durdurdu.

Bekçilerce yapılan incelemede, aracın yaklaşık 2 saat önce çalındığı tespit edildi. Minibüsün sahibi ile iletişime geçildi. Araç içerisinde yapılan aramada narkotik madde de ele geçirildi.

Abla ve kardeş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güvenlik kamerasına yansıdı

Gece bekçilerinin dikkati sayesinde yakalanan abla ve kardeşin yaptığı minibüs hırsızlığı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, kardeşlerin park halindeki minibüsü çaldıkları ve daha sonra araçla gezdikleri görülüyor.

Polis ekipleri çalışıyor

Polis ekipleri, Arnavutköy'de yaşanan bu olayla birlikte İstanbul'da son zamanlarda artan minibüs hırsızlıklarının faillerini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. (İHA)

abla kardeş-1

abl akardeş

abla kardeş-3

Sevgilisiyle görüştürmeyen, annesini öldürdü! Sevgilisiyle görüştürmeyen, annesini öldürdü!

Çektiği acılara dayanamadığı için hayatına son verdi Çektiği acılara dayanamadığı için hayatına son verdi

Ev sahibi kiracı dehşetinde bir yenisi! Ev sahibini katletti! Ev sahibi kiracı dehşetinde bir yenisi! Ev sahibini katletti!

Korkunç cinayetin detayları belli oldu! Her detayı ürpertici! Korkunç cinayetin detayları belli oldu! Her detayı ürpertici!

10 yıldır gözlerini kapatamıyor! ‘Anne hiçbir şey istemiyorum’ 10 yıldır gözlerini kapatamıyor! ‘Anne hiçbir şey istemiyorum’

4 aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı 4 aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı

Kafası parçalanmış ceset bulundu! Kafası parçalanmış ceset bulundu!

Kapıyı açtılar ev patladı! Akıl almaz olay kamerada! Kapıyı açtılar ev patladı! Akıl almaz olay kamerada!

Akaryakıtta büyük indirim! Akaryakıtta büyük indirim!

3 çocuğa mezar olan inşaat temeli! 3 çocuğa mezar olan inşaat temeli!

17 yaşındaki çocuk babasını tabancayla vurdu 17 yaşındaki çocuk babasını tabancayla vurdu

14 yaşındaki çocuk, koruyucu ailesini balkona kilitleyip evden kaçtı 14 yaşındaki çocuk, koruyucu ailesini balkona kilitleyip evden kaçtı

Editör: Muhammet