Zonguldak

Gürkan Kap, öğrencilere dijital dünya ve yazarlık üzerine bilgi verdi

Eğitmen-Yazar Gürkan Kap, minik öğrencilere dijital dünya ve yazarlık üzerine bilgiler verdi.

Abone Ol

Eğitmen-Yazar Gürkan Kap, Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte minik öğrencilerle buluştu. Zonguldak Belediyesi Sineması'nda gerçekleştirilen etkinliğe Mithatpaşa İlkokulu 2. sınıf öğrencileri katıldı.

Kap, öğrencilere okuma sevgisi, yazarlık ve dijital dünyanın tehlikeleri hakkında bilgiler verdi. 7 kitabı ve birçok çocuk tiyatro oyunu bulunan Gürkan Kap, etkinlikte çocuklara dijital dünyadaki risklerin yanı sıra kitap okumanın ve yazmanın önemini anlattı.

Kap, "Dijitalleşmenin günümüzde ne kadar yaygınlaştığını biliyoruz ve minik arkadaşlarımız dijital dünyanın onlar için ne kadar tehlikeli olabileceğini henüz fark etmiş değiller. Bu etkinliği düzenlemekteki amacım, çocuklara kitap okumanın ve yazmanın güzelliğini göstermek, aynı zamanda yazarlık becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktır." dedi.

Etkinlikte, Gürkan Kap çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi ve onların yazma yeteneklerini keşfetmeleri için ilham verdi. Katılımcı öğrenciler hem eğlenceli bir zaman geçirdi hem de yeni bilgiler öğrenme fırsatı buldu.