Devrek Haberleri

Devrek haberleri ve güncel Devrek gelişmeleri, Devrek ile ilgili tüm video, Devrek fotoğrafları ve Devrek haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrasında Karşıyaka Asma Köprü yıkıldı, ilçede çok sayıda araç kullanılamaz hale geldi.

Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde sağanak yağış sonrası karayolunda taşkın medyana geldi.

Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası asma köprü çöktü.

Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde sağanak yağış nedeniyle araçlar sular altında kaldı. Bazı araç sürücüleri sürüklenen araçlarından atladılar.

Devrek

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde su taşkını nedeniyle ambulans yolda kaldı. İtfaiye ekiplerinin ambulansı kurtarma çabası kameraya yansıdı.

Devrek

Zonguldak için günlerdir uyarısı yapılan ve kentte iki gündür etkili olan sağanak nedeniyle Bük Köprüsü trafiğe kapatıldı.

Devrek

Devrek’te konuşan İlber Ortaylı: “Burası madenci şehridir. Madencilik ölüyor. Tıpkı halıcılığın ölmesi gibi. Kömür madeni işi de bitecek.”

Devrek

Devrek baston ve kültür festivali Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıkan Haluk Levent, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde iki otomobilin karıştığı kazada 1'i bebek 8 kişi yaralandı.

Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde “32. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali” etkinliklerinde festival meşalesi ateşlendi.

Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yapılacak olan 32. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Zonguldak

Zonguldak'ta ağaçta mahsur kalan kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Backlink Paketleri