Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük’te boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından öldürülen Özlem Küçükyılmaz’ın, polise sığınma talebinde bulunduktan sonra tedbir kararı süresince, kocasıyla iletişim içerisinde...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çanakkale'de meydana gelen orman yangınında toplam 83 vatandaşın etkilendiğini duyurdu.

AK Parti Grup Başkanı Abdullar Güler, Aydın'da katıldığı bir programda emeklileri heyecanlandıran bir açıklamada bulundu.

Zonguldak

Zonguldak önceki dönem Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, Fevkani Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şanal "Köprüyü yıkmayın, yıkmayalım" dedi.

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Bu kolda oluşacak deprem, kuzeydeki ana koldaki kadar büyük deprem üreteceğini düşünmüyorum.

Zonguldak

Bazı basın organlarında çıkan haberler nedeniyle Eren Enerji tarafından açıklama yayınlandı. Açıklamada, üst düzey yöneticilerle dostane ayrıldıkları ifade edilerek, hizmetlerinden...

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yoluna bağımsız olarak devam edeceğini açıkladı.

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, KARDEMİR ve bağlı kuruluşlarında çalışan binlerce üyesinin taleplerini...

Ticaret Bakanlığı, ikinci el araç piyasasındaki durumu değerlendirdi ve Ağustos-Eylül aylarına kadar oluşan köpüğün kalkmaya başlayacağını açıkladı.

Zonguldak

Zonguldak limanında bulunan ve Kardemir kömür depolama alanı olarak kullanılan alanın neden olduğu rahatsızlık kent halkını bıktırmış bulunuyor.

Zonguldak

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan kendisinin belediye başkanlığına aday olacağı iddialarına açıklık getirdi.  

Zonguldak

www.safakgazete.com’un gündeme taşıdığı, Muslu’da bir evin bahçesinden 27 kök kenevir bitkisi ele geçirilmesi ile ilgili Zonguldak Valiliği’nden açıklama yapıldı.

Backlink Paketleri