Alaplı Haberleri

Alaplı haberleri ve güncel Alaplı gelişmeleri, Alaplı ile ilgili tüm video, Alaplı fotoğrafları ve Alaplı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde A Milli Takım’ın Hollanda ile oynadığı ve 2-1 mağlup olarak elendiği karşılaşmayı evden getirdikleri koltukta izleyen vatandaşlar...

Zonguldak

Çatak Köyü'nde birlik ve dayanışma içerisinde çalışmalar sürüyor.

Zonguldak

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Ahiler köyünde patpat olarak tabir edilen tarım aracının devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Zonguldak

Milliyetçi Hareket Partisi Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay, sosyal medya hesabından görevini bıraktığını açıkladı.

Zonguldak

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde cip yol kenarında yapımı süren su kanalı duvarına ve ardından bir ağaca çarptı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil fındık bahçesine uçtu.

Zonguldak

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kontrolden çıkan otomobil refüje çarparak durabildi.

Zonguldak

Zonguldak’ta Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar da çok miktarda uyuşturucu ele geçirilirken, 18 kişi gözaltına alındı.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir iş yerine giren 1,5 metre uzunluğundaki yılan, Alaplı İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak doğaya salındı.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde şarja takılı bırakılan taşınabilir bataryanın patlaması sonucu apartman dairesinde yangın çıktı.

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı MYO 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde ölmek üzereyken hamile olduğu öğrenilen köpek, 81 plakalı otomobilin sürücüsü tarafından bir evin önüne bırakıldı. Köpeğin 3...