Alaplı Haberleri

Alaplı haberleri ve güncel Alaplı gelişmeleri, Alaplı ile ilgili tüm video, Alaplı fotoğrafları ve Alaplı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 18 yaşındaki Alperen Taşkın hayatını kaybetti.

Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt yaptığı açıklamada, Alaplı Göleti ikmali tamamlama inşaatı ihalesinin tamamlandığını söyledi.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden traktör sürücüsü 200 metreden dereye yuvarlandı. Sürücü ağır yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, İsafakılı Köyü ile Durabeyli Mahallesi arasındaki ana yolda meydana gelen iki büyük heyelan, bölgedeki vatandaşlar için ciddi...

Zonguldak

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Akçakoca arasındaki karayolu Değirmenağzı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi ile Gümeli Beldesi arasında Aydınyayla Köyü Geçmişaltı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk yaptığı açıklamada, “Alaplı ilçe başkanlığına bir önceki dönem milletvekili adayımız olan Bayram...

Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinden Osman Kaya hayatını kaybetti.

Zonguldak

Zonguldak Alaplı Doğancılar Köyü'nde yaşayan ve kaybolduğu için bir süredir aranan Yaşar Aldırmaz, bu sabah saatlerinde bulundu.

Zonguldak

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde son günlerde meydana gelen yoğun yağışlar, deniz çamur rengini aldı.

Backlink Paketleri