Antalya Haberleri

Antalya haberleri ve güncel Antalya gelişmeleri, Antalya ile ilgili tüm video, Antalya fotoğrafları ve Antalya haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Antalya’da bir parktaki bankın hemen yanında üzerinden kimlik çıkmayan 50’li yaşlarda erkek cesedi bulundu.

Türkiye Gündemi

Korkuteli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Türkiye Gündemi

Antalya'da trafik kazası sonucunda meydana gelen olayda, iki sürücü arasında çıkan kavga büyük bir şiddet sahnesine dönüştü.

Kastamonu

Antalya'da yaşayan Esra ve Ömer Aydoğan çiftinin 15 yıldır hayalini kurdukları dünya turu planı, atölyeye dönüştürdükleri karavanla gerçeğe dönüştü.

Asayiş

Yüzük kesme aparatıyla kelepçe 20 dakikalık çalışmanın sonunda çıkarıldı. Kadın, kelepçenin ablasının evinde çocuklar oyun oynarken takılı kaldığını söyledi.

Genel

Antalya’nın dünyaca ünlü sahilindeki 34 kulede görev yapan cankurtaranlar, yaz sezonun açılmasıyla birlikte zorlu mesailerine başladı.

Türkiye Gündemi

Antalya’nın Serik ilçesinde iddiaya göre yabancı bir turist alkollü bir şekilde seyir halindeki taksiden atladı.

Türkiye Gündemi

Antalya’nın Serik ilçesinde çöp kamyonu ve iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde iki elinde tabanca bulunan bir şahıs, sokak ortasında karısını yumrukladı, bununla da yetinmeyip tabancanın kabzasını başına vurdu.

Türkiye Gündemi

Antalya'nın Serik ilçesinde turistleri taşıyan tur otobüsünde yangın çıktı. Gökyüzünü dumanların kapladığı yangın söndürülürken, araçtaki turistler başka bir otobüse nakledildi.

Türkiye Gündemi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde takı ve aksesuar mağazası sahibi kadın, sosyal medya üzerinden ürün alan başka bir kadın müşterisinin tacizlerinden kurtulamayınca...

Türkiye Gündemi

Antalya-Denizli karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi kullandığı otomobilin altında kalarak ağır yaralandı.

Backlink Paketleri