Asayiş Haberleri

Asayiş haberleri ve güncel Asayiş gelişmeleri, Asayiş ile ilgili tüm video, Asayiş fotoğrafları ve Asayiş haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’de polis ve jandarma trafik timlerince 8-14 Temmuz tarihleri arasında yapılan uygulamada 11 bin 843 araç, 850 motosiklet kontrol edildi.

Düzce

Emniyet ekipleri tarafından yapılan şok uygulamalarda kusurlu görülen araç sürücülerine cezai işlem uygulandı, 2 araç trafikten men edildi.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 69 yaşındaki bir kişi yakınları tarafından evinde ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde göğsünden tabanca ile vurulan 37 yaşındaki şahıs ağır yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gökçebey İlçe Emniyet Amirliği ve Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa operasyon, 4 kişi yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak'ta emniyet ve jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda haklarında çeşitli suçlardan aranması bulunan 50 kişi yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Haziran ayında Zonguldak ilinde meydana gelen genel asayiş, terör ve organize suç olayları hakkında rakamları açıkladı.

Zonguldak

Zonguldak merkez Mithatpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Sokak’ta, aile içi sebeplerden kaynaklandığı iddia edilen bir tartışma sonucu iki kişi, bir kişiyi...

Karabük

Karabük'ün Eflani ilçesinde bir şahıs aralarında husumet bulunan yakınının motosikletini yaktığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Türkiye Gündemi

ticari takside boşanma aşamasındaki eşini gören adam ateş açtı. Yaralanan taksi şoförü taksiyle polis merkezinin önüne giderek polislerden yardım istedi.

Çaycuma

Çaycuma'da nafaka borcu yüzünden zor durumda olan M.B., boşandığı eşinin avukatlarıyla tartıştıktan sonra yanında getirdiği benzin bidonu ile hem avukatları...

Türkiye Gündemi

Kocaeli'de otomobil sürücüsü, motosikletliyi aracıyla ezmeye çalıştı, başaramayınca bıçakla kovaladı. Çalışanların araya girmesiyle motosikletli kurtuldu

Backlink Paketleri