Asayiş Haberleri

Asayiş haberleri ve güncel Asayiş gelişmeleri, Asayiş ile ilgili tüm video, Asayiş fotoğrafları ve Asayiş haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak'ta ehliyetsiz motosikletli kendisini durdurmak isteyen polisi ezdi

Düzce

Düzce genelinde polis ve jandarma trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 10 bin 400 araç, 625 motosiklet denetlenirken 173 araç trafikten...

Karabük

Karabük'te uyuşturucu madde ile yakalanan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan şüphelilerden birinin yakını ise, polise...

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde polis ekipleri tarafından asayişin sağlanması amacıyla geniş çaplı denetim yapıldı.

İki taraf arasında çıkan meydan muharebesinde tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Asayiş

Kütahya'da müşteri kılığına girerek çok sayıda esnafı dolandırmaktan gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Karabük

Karabük'ten sabah saatlerinde plakasız bir şekilde hızla seyreden bir otomobili trafik ekiplerin dur ihtarına uymayıp kaçtı.

Bolu

Bolu'nun Gerede ilçesinde 19 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, yakalanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak

Zonguldak'ta polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 2 şüpheli uyuşturucu madde ticaretinden tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde otomobilden inen bir şahıs, önünü kestiği motosikletliyi ve yanındaki genç kızı defalarca yumruklayarak yaraladı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde annesini öldüren babasını tabancayla yaralayan genç, tekerlekli sandalye ile sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Türkiye Gündemi

Bir kişi parkta tartıştığı kişiyi bacağından tabancayla vurduktan sonra olay yerine gelen polis ekiplerine ateş açtıktan sonra kaçtı.

Backlink Paketleri