Aydın Haberleri

Aydın haberleri ve güncel Aydın gelişmeleri, Aydın ile ilgili tüm video, Aydın fotoğrafları ve Aydın haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Cezaevi firarisi olduğu tespit edilen bir şüpheli şahıs kısa süren kovalamaca sonucundan polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Dünya

Aydın'ın Köşk ilçesinde Yunan zulmünün izlerini taşıyan 5 asırlık çınar ağacında takılı olan çengellerin hikayesi adeta duyanların yüreğini dağlıyor.

Türkiye Gündemi

Hapishanedeki bir yakınını ziyarete giden S.İ. isimli bir şahsın uyuşturucu suçundan 10 yıl 5 ay hapis cezası ile arandığı ortaya...

Türkiye Gündemi

Aydın'ın Efeler ilçesinde evinde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Efeler Belediyesi personeli Mustafa Bulut hayatını kaybetti.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde elinde sigara yanarken uyuyakalan şahıs, koltuğun tutuşmasıyla çıkan yangında yaralandı.

Aydın'da dün akşam düzenlenen konseri izlemeye gelen ve konser sonrası Didim'deki evine dönen 20 yaşındaki genç trafik kazasında hayatını kaybetti.

Genel

Edinilen bilgiye göre; Mahallenin ileri gelen ailelerinden Çavuşoğulları'ndan 1926 doğumlu olan Abdullah Yalçınkaya 1945 yılında 19 yaşına gelince mahalledeki Mehmet...

Genel

Aydın Ticaret Odası koordinesinde maden sektöründe iş kazaları, yönetmelikler ve işverenin yükümlülükleri konulu seminer düzenlendi.

Aydın'ın Didim ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, oy kullanmak için gittiği okulda kalp krizi geçiren 70 yaşındaki Yusuf Başdağ, hastaneye kaldırıldı.

Yaşam

Kente geçtiğimiz yıl 18 milyon 415 bin TL’lik yatırımla 85 bin 475 metrekare yeşil alan kazandıran Kuşadası Belediyesi, yaptığı yeni...

Backlink Paketleri