Çaycuma Haberleri

Çaycuma haberleri ve güncel Çaycuma gelişmeleri, Çaycuma ile ilgili tüm video, Çaycuma fotoğrafları ve Çaycuma haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Çaycuma Belediyesi, kültür hizmeti olarak üç önemli kitabı aynı anda yayımladı.

Asayiş

Zonguldak’ın Çaycuma ve Devrek ilçelerinde Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda yakalama emri olan 3 kişi ele geçirildi.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Filyos beldesi sahilinde yoğun kalabalığın olduğu zamanda kumun içinden zehirli olduğu tahmin edilen yılan çıktı. Paniğe neden...

Çaycuma

Zonguldak’a askerlik görevini yapmak için gelen Hüseyin Savur’un anısının anlatıldığı “Pazarlık” hikayesi okuyucuları güldürüyor.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda etkinlik ve demokrasi nöbeti düzenlendi.

Çaycuma

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sel afeti yaşanan İlçeler ve beldelerde incelemeler yaptı. Bakan Tunç incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada; Yaşanan afetten...

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde trafiğe yasak olan saatlerde merkez yola giren tır trafiğin tıkanıp aksamasına neden oldu.

Çaycuma

Çaycuma Ahatlı Köyü'nde yaşanan sel felaketinin ardından köyü kötü koku sardı

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde iki katlı ahşap ev alev alev yandı.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Kıbrıs Gazisi İsmail Arslan, son yolculuğuna uğurlandı.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde yaşayan ayakkabı boyacısı Hüseyin Topcuoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde büyükbaş hayvan hırsızlığı yaptığı belirlenen 4 kişi tutuklanırken çalınan hayvanlar sahibine teslim edildi.

Backlink Paketleri