Çaycuma Haberleri

Çaycuma haberleri ve güncel Çaycuma gelişmeleri, Çaycuma ile ilgili tüm video, Çaycuma fotoğrafları ve Çaycuma haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Zonguldak’ta düzenlenecek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinge katılmak için ilçe ve beldelerden de binlerce vatandaş, yüzlerce araçla hareket etti.

Çaycuma

AK Parti Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde ilçe ve belde belediye başkan adayları resmi olarak açıklandı.

Çaycuma

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Çaycuma Belediyesi Meclis Üyesi Kaya Gün’e bir şiirle veda etti.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Kozcağız yolu üzerinde trafik kazası meydana geldi.

Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası sonucunda trafik ışıkları hasar gördü.

Çaycuma

Ulaştırma Bakanlığı ve Enerji Bakanlığının ortak yaptığı çalışmalar sonucunda Filyos Limanı'nın demir yolu ve kara yolu bağlantılarının yapılmasıyla ilgili çalışmaların...

Çaycuma

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) firma yetkilileriyle bir araya geldi

Çaycuma

Çaycuma’da bir süre faaliyetlerine ara verilen Pamuk Prenses Çocuk Evi yenilenen yüzüyle hizmete girdi.

Çaycuma

Çaycuma ilçesinin Zonguldak Barosu Avukatlarından Ali Osman Odabaş ve Ramazan Odabaş’ın ablaları, Rahmi Alagöz’ün eşi Emire Alagöz hayata gözlerini yumdu.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde belediye tarafından restore edilen eski cezaevi, yakında Kütüphane Müze olarak hizmete girecek.

Çaycuma

Çaycumalı minik sosyal medya fenomeni Burak Başoğlu, TRT televizyonda yayınlanan 'Alişan ile Hayata Gülümse' isimli programa katılarak milyonları ekrana kilitledi.

Çaycuma

Zonguldak 1.Amatör Lig Çaycuma Grubunda yer alan takım maddi olanaksızlıklar nedeniyle ligden çekildi

Backlink Paketleri