Çaycuma Haberleri

Çaycuma haberleri ve güncel Çaycuma gelişmeleri, Çaycuma ile ilgili tüm video, Çaycuma fotoğrafları ve Çaycuma haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde yolun kaygan olması nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, istinat duvarına çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen olayda bir mağaza müdürü çalıştığı yerdeki kasadan büyük bir miktarda para çaldı. Sonrasında mağaza müdürünün...

Çaycuma

Uluslararası Robot Yarışması kapsamında finale adını yazdıran ve Çaycuma'da adından söz ettiren Nuran-Celal Gülşen Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Erzurum'da yapılacak...

Çaycuma

Çaycuma’da dün gece yarısı meydana gelen iki ayrı trafik kazası nedeniyle ekipler adeta seferber oldu.

Çaycuma

Çaycuma Belediyesi personeli, Başkan Bülent Kantarcı’ya, Belediye Meclisi toplantısı sırasında yaş günü sürprizi yapıldı.

Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen kazada, bir motosikletli kurye, önüne aniden çıkan sokak köpeğine çarpması sonucu yaralandı.

Çaycuma

ÇaycumaKart sahibi vatandaşlar, Çaycuma’daki 330 işyerinin yanı sıra Zonguldak, Ereğli ve Bartın’daki özel hastanelerden de indirimli hizmet alacak.

Çaycuma

Çaycuma Belediyesi, her türden aracını doğrudan alıcısına satmak isteyenlerle, araç arayanlara daha çok seçenek ve aracısız alışveriş imkanı sunmak amacıyla...

Çaycuma

Çaycuma Belediyesince, 6 Ekim’den itibaren, evlerdeki ihtiyaç fazlası 2. el eşyaların ekonomiye kazandırılması amacıyla bitpazarı açılıyor.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi KYK kavşağında meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Çaycuma

Çaycuma-Bartın kara yolunda yolun ıslak ve sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Çaycuma

Zonguldak Çaycuma- Filyos karayolunda yoğun yağış sebebiyle oluşan su birikintileri ve toprak parçaları nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Backlink Paketleri