Cinayet Haberleri

Cinayet haberleri ve güncel Cinayet gelişmeleri, Cinayet ile ilgili tüm video, Cinayet fotoğrafları ve Cinayet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bir balıkçının pompalı tüfekle öldürülmesi olayının zanlısı, samimi arkadaşı çıktı. Küfürleşme yüzünden meydana geldiği öğrenilen cinayetin şüphelisi adliyeye sevk edildi.

Bir şahıs, tartışma esnasında kendisine bıçak çeken eski çalışanını silahla vurdu.

Husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bir kadın, tartıştığı kocasını göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Ailesi tarafından hakkında kayıp başvurusu yapılan N.G.’nin kayınbiraderleri tarafından öldürüldükten sonra cesedinin parçalara ayrılarak yakıldığı ortaya çıktı.

Boşanma davası öncesi adliye bahçesinde karısını bıçaklayarak öldüren koca, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mersin'de bir veteriner kliniğinde köpek eğitmeni olarak çalışan G.Ö., köpek muayenesine ilişkin alacak verecek meselesinden tartıştığı müşterisi Mehmet Bozdoğan'ı pompalı...

 Çorum'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan, ilk duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve çıkarıldığı 4....

29 Ekim Pazar günü silahla vurulmuş olarak bulunan 19 yaşındaki genç, tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

3 haftadır kendisinden haber alınmayan Fikret Aydın isimli adamın cesedi evindeki yatak bazasında silahla vurulmuş şekilde çıktı.

Bir kişi silahla öldürüldü. Olay ilçeye bağlı Mithatpaşa Mahallesi Paşalar Sekisi’nde meydana geldi.

Backlink Paketleri