Düzce Üniversitesi Haberleri

Düzce Üniversitesi haberleri ve güncel Düzce Üniversitesi gelişmeleri, Düzce Üniversitesi ile ilgili tüm video, Düzce Üniversitesi fotoğrafları ve Düzce Üniversitesi haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Dünya

Düzce Üniversitesi genç üniversiteler dünya sıralamasında Türkiye’deki devlet üniversiteleri arasında birinci oldu.

Genel

Düzce Üniversitesi Tarımsal Atıkların Endüstriye Geri Kazanımı Uygulama ve Araştırma Merkezi fındığın atığını değerlendirerek mantar üretimi yapıyor.

Genel

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Lütfi Aydın'ı ziyaret etti ve çeşitli konular...

Genel

Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü düzenlediği Küresel Su Krizi ve Tarıma Etkileri adlı panelle, oluşabilecek su krizinde yaşanacakları...

Eğitim

Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri gelecekte yapmak istedikleri meslekle ilgili Düzce Üniversitenin bölümlerini gezerek inceledi.

Eğitim

TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri; meslek tanıtımları dahilinde Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Orman Fakültesi ve Tıp Fakültesi’ni inceledi.

Çilimli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri; yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Düzce Üniversitesi’ni gezdi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İç Anadolu Kariyer Fuarına (İKAF’23) Düzce Üniversitesi de katılımcılarla buluştu.

Eğitim

Biyoloji Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin mikrobiyal biyoteknoloji alanında başvuruda bulundukları 4 proje de TÜBİTAK’tan destek almaya hak kazandı.

Türkiye Gündemi

Çilimli Anadolu Lisesi öğrencileri; Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve İşletme Fakültesi’ni gezdiler.

Backlink Paketleri