Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Genel

Melen Çayında bu yıl yapılması planlanan Türkiye Rafting Şampiyonası için Kaymakam Bilal Doğan, Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu toplantı yaptı.

Genel

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) tarafından Üsküp’te düzenlenen eğitim fuarına katıldı.

Genel

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik satranç turnuvası sona erdi.

Genel

Düzce Belediyesi Spor Akademisi Voleybol Takımı 2. lige yükseldi.

Tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, coşkuyla kutlandı.

Genel

Düzce'de Türkiye şampiyonasına gidecek masa tenisi sporcularının belirleneceği turnuva yapıldı. Heyecanlı ve güzel anlara sahne olan turnuvada dostluk kazandı.

Türkiye Gündemi

Düzce Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün ikinci kez düzenlediği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yüzme Şenliği” 150...

Türkiye Gündemi

29'uncusu gerçekleştirilen off-road festivalinde heyecanlı anlar yaşandı. İki farklı etaptan oluşan yarışlarda bazı araçlar devrildi.

Türkiye Gündemi

Düzce Merkez’de sabah saatlerinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Türkiye Gündemi

Düzce’de mart ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 15,6 arttı, ithalat yüzde 15,7 azaldı.

Türkiye Gündemi

Düzce Üniversitesi, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin (TEKNOFEST) düzenlendiği İstanbul’da 4 takım ve 9 buluşla kürsüye çıkmak için yarışıyor.

Türkiye Gündemi

5 ülkeden öğretmen ve öğrenciler Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün daveti ile Mutfak Sanatları Merkezi’nde (MSM) workshop etkinliğine katıldı.

Backlink Paketleri